Ervaringen

SAMSUNG CSC“Bij Aike voelde Tommy zich meteen op zijn gemak”

“Na drie behandelingen is Tommy weer levendig, energiek en loopt hij niet meer kreupel”

Lees verder –>

 

 

hond sunny Lianne langenkamp

Zo mooi om te zien hoe snel Sunny Aike vertrouwde en de behandeling gedurende de sessie steeds beter toe liet. En na de eerste keer was er al zoveel werking, zowel op fysiek als mentaal vlak!

Lees verder –>

 

 miss bella van yolanda van gilsNa de eerste behandeling heeft Miss Bella twee dagen alleen maar geslapen. De weken erna veranderde ze van een depressieve hond naar een vrolijke, gezellige hond, die héél graag mee gaat wandelen. De wandelingen kunnen haar nu niet lang genoeg duren.”

Lees verder –>

 

fam wevers 2

“Na iedere behandeling ging Bandolero zichtbaar vooruit, wat betreft souplesse en ruimte in zijn lichaam, het recht dragen van zijn staart en het hervinden van zijn balans.”

“De behandelingen zijn erg fijn, prettig en ontspannend voor het paard.”

Lees verder –>

 

Koe Fam Weiden“Na één behandeling zagen we al een duidelijke verbetering en begon de koe haar achterhand (met name links achter) beter te gebruiken. Uiteindelijk zijn er vier behandelingen van Aike nodig geweest om haar weer goed te laten lopen!”

“Waarom zouden we in de veehouderij niet meer gebruik maken van therapieën die al zoveel goede resultaten hebben opgeleverd bij paarden en honden?”

Lees verder –>

 

alien ten hoopen“Saar is een erg moeilijk te behandelen hond, maar Aike heeft haar vertrouwen gewonnen en nu legt ze zelfs haar hoofd op Aike’s schoot.”

“Nadat er bij Sien HD geconstateerd was is ze door Aike behandeld. Nu zit ze weer heerlijk in haar vel en blijft ze preventief onder behandeling bij Aike.”

Lees verder –>

 

“Nu de blokkades opgelost zijn merk ik in mijn training dat mijn paarden weer lekker lopen.”

“Het grote voordeel wanneer je Aike belt is dat ze op korte termijn langs kan komen en je geen maanden hoeft te wachten.”

Lees verder–>

 

“Wij hadden niet durven dromen dat hij na een verlamming zo goed zou opknappen.”

“Wij hebben een erg positieve ervaring met Aike. We hebben al meerdere mensen doorgestuurd, ook die mensen hebben zeer goede ervaringen met Aike.”

Lees verder –>

 

“Na een heftige koliekaanval kreeg Tristan rijtechnische problemen. Nadat Aike hem behandeld heeft is hij veel soepeler en loopt meer voorwaarts. ”

“Mocht ik opnieuw twijfels hebben over het bewegen van Tristan dan zal ik zeker opnieuw een afspraak met Aike maken.”

Lees verder –>

 

Van de eigenaren van Mucki kreeg ik een mail die de ervaringen van hen beschreef, klik op de lees verder om hem te lezen.

Lees verder–>