Ervaring Yolanda van Gils

Yolanda van Gils over hun hond Miss Bella en over Aike Kraaijenvanger Osteopathie voor Dieren:

miss bella van yolanda van gilsMiss Bella is een Engelse setter van 6 jaar oud. Miss Bella is in juni 2017 gesteriliseerd, daarna leek ze nergens plezier meer in te hebben. Ze rende niet meer, had geen plezier meer in de lange wandelingen die we maakten en leek wel een oude, depressieve hond. Daarbij sprong ze niet meer in de auto. Ik heb eens rondgevraagd wat je daar nou aan kon doen en kreeg het advies: ‘Misschien kun je een osteopaat naar haar laten kijken’. Daar had ik zelf zo mijn twijfels bij ( alternatief: wat kan dat nou bij een hond uithalen?) maar ik wilde niet dat Miss Bella pijn zou hebben en de dierenarts wist het ook niet meer.

Dus ben ik ben op zoek gegaan naar een osteopaat  voor honden (onder het mom van baat het niet dan schaadt het niet) en kwam bij Aike terecht. Gelukkig kon ik snel komen en bij de behandeling bleek inderdaad dat er bij haar drie blokkades zaten. Miss Bella liet zich prima behandelen en Aike heeft haar drie keer behandeld met tussenpozen van 6 weken. Na de eerste behandeling heeft Miss Bella twee dagen alleen maar geslapen. En in de weken erna zagen we haar weer veranderen in een vrolijke, gezellige hond, die héél graag mee gaat wandelen. De wandelingen kunnen haar nu niet lang genoeg duren. Ze treuzelt als we bij de auto komen om weer naar huis te gaan. En na enig aandringen omdat we echt naar huis moeten, springt ze er weer vlot in, zonder problemen.

Aike heeft ook onze pup Rosey (volgens de fokker een Houdini) behandeld om te kijken of er met al die ontsnappingen iets verkeerd was gegaan met haar lijf, maar gelukkig zaten er bij haar (nog) geen blokkades.

We blijven wel contact houden met Aike, want het is wonderbaarlijk hoe Miss Bella is opgeknapt na de behandelingen van Aike.