Contact

Aike Kraaijenvanger
Gediplomeerd osteopaat (I.C.R.E.O) en acupuncturist voor dieren
Vredenseweg 123
7113AE Winterswijk-Henxel
Telefoon: 0640953178
E-mail: info@osteopathiedieren.nl
KvK: 55870996

LET OP!! De praktijk is wegens zwangerschapsverlof tot +/- april 2021 gesloten. 
U kunt in deze periode contact opnemen met Muriel Paauwe (www.murielpaauwediergezondheid.nl) of Margritta Holtman (www.osteopathievoorpaarden.nl

Ook kunt u eventueel via www.nvdierosteopathie.nl of www.icreo.com/nederlands/behandeling/therapeuten-nederland zoeken naar andere dierosteopaten bij u in de buurt. 
Op beide sites staat een overzicht van gediplomeerde dierosteopaten. 

Voor het maken van een afspraak of overleg ben ik telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen of het contact formulier hieronder invullen. Tijdens het behandelen wordt de telefoon niet opgenomen en krijg je de voicemail. Wanneer je deze inspreekt, bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Belangrijk:

Voor een behandeling is het van belang dat jouw paard of hond schoon en droog is. Jouw paard of hond mag niet gewerkt hebben tot 3 uur voor de behandeling en mag niet nat van het zweet of de regen zijn. Om zo goed mogelijk de probleemgebieden en blokkades te kunnen voelen is het belangrijk dat we ook tijdens de behandeling droog staan.
Afhankelijk van de gevonden problemen wordt er een aantal dagen tot een week rust geadviseerd na de behandeling, omdat deze een behoorlijke impact op jouw paard of hond kan hebben.

Lees hier de privacyvoorwaarden van mijn praktijk.

Contactformulier:

Let op: Het kan zijn dat mijn reactie in de spammail terecht komt, houd deze dus in de gaten!