Contact

Aike Kraaijenvanger
Gediplomeerd osteopaat (I.C.R.E.O) en acupuncturist voor dieren
Vredenseweg 123
7113AE Winterswijk-Henxel
Telefoon: 0640953178
E-mail: info@osteopathiedieren.nl
KvK: 55870996

LET OP!!
Per 15 april 2024 ben ik verhuisd naar Denemarken. Vier keer per jaar zal ik terug in Nederland zijn om dieren te behandelen die reeds onder behandeling zijn.
Voor nieuwe dieren heb ik helaas moeten besluiten een aanmeldingsstop in te voeren. Graag verwijs ik u door naar www.nvdierosteopathie.nl of www.icreo.com voor een lijst met gediplomeerde collega dierosteopaten.

Voor diereigenaren die hun dier reeds bij mij onder onder behandeling hebben:
Ik ben wegens drukte telefonisch slecht bereikbaar, daarom bij voorkeur een mail of what’s app bericht sturen. Ik doe mijn uiterste best uw bericht binnen 7 werkdagen te beantwoorden.
Voor dringende zaken kunt u mij een mail sturen, info@osteopathiedieren.nl , met als onderwerp ‘spoed’. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Belangrijk:

Voor een behandeling is het van belang dat jouw paard of hond schoon en droog is. Jouw paard of hond mag niet gewerkt hebben tot 3 uur voor de behandeling en mag niet nat van het zweet of de regen zijn. Om zo goed mogelijk de probleemgebieden en blokkades te kunnen voelen is het belangrijk dat we ook tijdens de behandeling droog staan.
Afhankelijk van de gevonden problemen wordt er een aantal dagen tot een week rust geadviseerd na de behandeling, omdat deze een behoorlijke impact op jouw paard of hond kan hebben.

Lees hier de privacyvoorwaarden van mijn praktijk.