Contact

Aike Kraaijenvanger
Gediplomeerd osteopaat (I.C.R.E.O) en acupuncturist voor dieren
Vredenseweg 123
7113AE Winterswijk-Henxel
Telefoon: 0640953178
E-mail: info@osteopathiedieren.nl
KvK: 55870996

LET OP!! Tijdelijke patiënten stop voor nieuwe klanten.
Dolgraag wil ik iedereen helpen. Maar om de zorg voor mijn bestaande patiënten te kunnen waarborgen heb ik helaas een tijdelijke patiënten stop in moeten voeren. Nieuwe klanten, die nog niet bij mijn praktijk bekend zijn, kan ik op dit moment niet inplannen en wil ik adviseren om via
www.nvdierosteopathie.nl/ledennvdo/ of www.icreo.com/nederlands/behandeling/therapeuten-nederland te zoeken naar een collega dierosteopaat. Op beide sites staat een overzicht van gediplomeerde dierosteopaten.

Bent u al klant bij mij en wilt u een afspraak maken? Neem dan op tijd contact op, zodat we voldoende tijd hebben om een afspraak in te plannen. Wegens drukte op de praktijk ben ik telefonisch slecht bereikbaar, daarom bij voorkeur een mail of what’s app bericht sturen. Ik doe mijn uiterste best uw bericht binnen 4 werkdagen te beantwoorden. Voor dringende zaken kunt u mij een mail sturen met als onderwerp ‘spoed’. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Belangrijk:

Voor een behandeling is het van belang dat jouw paard of hond schoon en droog is. Jouw paard of hond mag niet gewerkt hebben tot 3 uur voor de behandeling en mag niet nat van het zweet of de regen zijn. Om zo goed mogelijk de probleemgebieden en blokkades te kunnen voelen is het belangrijk dat we ook tijdens de behandeling droog staan.
Afhankelijk van de gevonden problemen wordt er een aantal dagen tot een week rust geadviseerd na de behandeling, omdat deze een behoorlijke impact op jouw paard of hond kan hebben.

Lees hier de privacyvoorwaarden van mijn praktijk.

Contactformulier:

Let op: Het kan zijn dat mijn reactie in de spammail terecht komt, houd deze dus in de gaten!