Ervaringen familie ten Hoopen

Alfons en Alien ten Hoopen over hun honden Saar en Sien. En over Aike Kraaijenvanger Osteopathie voor Dieren:

Wij hebben onze Berner Sennenhonden, Saar (4 jaar) en Sien (3,5 jaar), gekregen als pup. Ze zijn erg trouw, aanhankelijk, maar totaal verschillend. Saar is erg sociaal, blijft altijd in je buurt. Sien is een clown en gaat haar eigen weg.

Sien is door Aike behandeld, omdat foto’s aangaven dat er een lichte vorm van HD aanwezig was. Aike behandeld haar en brengt haar lichaam in balans, zodat ze zich heerlijk zonder beperkingen kan blijven bewegen. Aike behandeld haar nu preventief om haar in deze goede conditie te houden.

Saar had in eerste instantie rugklachten. Na behandeling van Aike verdwenen deze, maar bleek het echte probleem niet in de rug, maar in de knie te zitten. Saar is een hond, met een trauma voor de dierenarts. Door de behandeling van Aike werd het onderzoekstraject bij de dierenarts beperkt, want de klacht was nu direct duidelijk. Dit is voor deze hond heel erg prettig.

Onze ervaring met Aike is super. De honden vinden haar ook helemaal geweldig. Zelfs Saar, zij is een heel moeilijk te behandelen hond, maar Aike heeft haar vertrouwen gewonnen en zij legt haar kop op haar schoot.

Wij zijn erg blij met haar behandelingen en onze viervoeters ook.