Ervaring Lisette Ponds

Lisette Ponds over haar paarden en over Aike Kraaijenvanger Osteopathie voor Dieren:

Ik ben eigenaar van drie paarden, Nora (14 jaar), Wodka (8 jaar) en Donna (3 jaar). Nora is de moeder van Wodka en Donna en we hebben haar zelf gefokt. Nora wordt gereden door mijn nichtje, ze rijden dressuurwedstrijden op L1 niveau.
Wodka werd 8 jaar geleden bij ons geboren, ik rijd dressuurwedstrijden met hem op L2 niveau. Ook Donna hebben we zelf gefokt. Donna is net ingereden bij een africhtingsstal, ze is inmiddels weer thuis en wordt door mij verder getraind.

Wodka en Nora zijn beide door Aike behandeld. Ik merkte rijdens het rijden dat ze niet lekker over de rug liepen. Nadat Aike ze onderzocht had bleek er bij beide onder andere een blokkade onder het zadel te zitten. Nu de blokkades opgeheven zijn en we weer gestart zijn met trainen merk ik dat ze weer lekker door hun lijf lopen.

Aike is erg rustig tijdens de behandeling van de paarden, ze neemt uitgebreid de tijd voor de behandeling en geeft uitleg over wat ze doet en wat ze voelt.
Daarnaast is het grote voordeel dat als je haar belt je geen maanden hoeft te wachten voordat ze tijd heeft, ze kan vaak al op korte termijn langs komen.